Dieren helpen de mens op vele manieren. Alleen al door hun aanwezigheid is ons leven lichter en makkelijker.

Een dier houdt geen façade op. De liefde van je huisdier is simpel en eerlijk. Wij zien ons huisdier vaak als een maatje, waar we veel van houden. Maar we kunnen ook veel van onze dieren leren. Wij beperken ons hier tot katten, honden en paarden. Maar zelfs van een muis kunnen wij nog leren.


De kat

Van de kat leren we op zijn tijd naar binnen te keren en helemaal tot rust te komen. De kat leert ons in contact te komen met onze intuïtie. Ook trouw zijn aan jezelf en onafhankelijkheid, leren we van de kat.

De hond

Van de hond leren we onvoorwaardelijke liefde, trouw, toewijding en vergevingsgezindheid. De hond leert ons weer te spelen. Door de hond bewegen we meer en komen meer in de natuur, wat een zegen is voor onze gezondheid. En zo nodig beschermt de hond ons zelfs met zijn leven.

Het paard

Van het paard leren we kracht, loyaliteit, passie en spiritualiteit. Paarden zijn groots op een bescheiden manier. Ze zijn zowel krachtig en vurig als liefdevol en zacht. Paarden hebben vele tieners ongeschonden door hun pubertijd geloodst en ze zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde gegeven.


Aartsengel Ariël is de engel van de dieren.

Met haar liefdevolle energie zorgt zij voor de heling tijdens de I.E.T healing voor dieren.
Ook beschermt zij de natuur en steunt mensen die zich in willen zetten voor milieubescherming