De band tussen huisdier en baas is heel speciaal. Van het dier krijgen wij aanhankelijkheid, aandacht en liefde. Het hebben van een huisdier stimuleert en vervult onze behoefte om te verzorgen. Daarnaast hebben wij de verantwoording om zorg te dragen voor het welzijn van ons dier.

Door die speciale band die je met je dier hebt, voelt hij het haarfijn aan als jij uit balans bent.

Hij komt dan wat vaker bij je staan of zitten. Dieren nemen gemakkelijk emoties van ons over zoals verdriet, boosheid, stress, angst, etc. Dat is een taak van onze huisdieren. Ze verlichten ons, door emoties van ons over te nemen. Zelfs als je dat niet wilt, gebeurt het toch. Huisdieren zijn er om ons leven te verlichten.
Je huisdier raakt die ‘belasting’ echter weer kwijt door bijvoorbeeld buiten lekker te rennen en tijdens de slaap. Als wij last hebben van veel stress, pijn of andere gezondheidsklachten, raakt ons huisdier soms ‘vol’ met onze problemen en kan dit niet meer op de normale manier kwijt raken.
.
Daarnaast kan het dier ook eigen emoties hebben, bijvoorbeeld angst voor andere dieren. Ook een verhuizing of een nieuw dier in huis, kan voor onrust zorgen bij je huisdier. En al met al kan dat oplopen, blokkades vormen en tot gezondheidsklachten leiden bij je dier.

Als je huisdier klachten heeft, geeft een IET healing met engelenenergie verlichting.