16-6-2015
Het maakt mij heel ontspannen in mijn hoofd. Ik heb veel van de ontspanningslessen geleerd. Altijd heel fijne lessen bij jou.

16-6-2015
“Soms heb je geen zin om te gaan sporten. Maar dat heb ik hier niet bij.”

16-6-2015
“Ik haalde altijd veel te hoog adem en had het vaak benauwd. En nu helemaal niet meer en dat heb ik hier geleerd. Heb nooit paniekaanvallen meer. Ik werd er ’s nachts ook wakker van. Is helemaal over.”

16-6-2015
“Het heeft me enorm bewust gemaakt van mijn valkuilen en om ze te vermijden. Ben een heel ander mens geworden. Mijn paniekaanvallen zijn over.”

16-6-2015
“Dit wil ik niet meer missen. Ik probeer het altijd zo te keren dat ik kan komen.”

Sinds 2008 geeft Anja van der Stel ontspanningslessen voor onze stichting. De groep bestaat uit 10 dames die trouw elke week aanwezig zijn. De lessen van Anja worden door hen als zeer prettig ervaren, dit blijkt ook uit het feit dat de groep heel stabiel is. Ik ervaar Anja als een professionele, rustige en betrouwbare docent.
Judith Gardeslen, sociaal cultureel werkster
Stichting Welzijn Alblasserdam.

16-6-2015
“Ik kan veel beter met stress situaties omgaan, door zelf heel rustig van binnen te blijven. Heb heel veel aan de ademhalingsoefeningen gehad.”

15-10-2018
“Kadootje voor mezelf, elke week bij Anja’s yogales!
Ze geeft prettig, rustgevend les en legt de oefeningen goed uit.
In de loop der jaren heb ik al bij meerdere yogalessen aangeschoven, maar Anja’s les vind ik de prettigste. Ga zo door, Anja!”