NIEUW: Een Engelen Kaart Reading is nu ook mogelijk via Whatsapp beeldbellen. Je kunt een consult ontvangen in je eigen veilige thuisomgeving. Kijk naar het gunstige tarief. (klik op tarief)


 

Heb je vragen of problemen, wil je meer inzicht in voor jou belangrijke zaken in je leven, wil je meer balans in je leven, wil je spiritueel verder groeien?
Door middel van een Engelen Kaart Reading krijg je duidelijke antwoorden van de engelen op je vragen.

Via mijn helderziend- heldervoelend- en helderwetendheid channel ik de antwoorden van de engelen en geef ze egovrij aan jou door. Egovrij wil zeggen: zonder dat ik de antwoorden beïnvloed of aanpas. Je krijgt altijd de best mogelijke optie van de engelen te horen op jouw vraag. Het is de ervaring dat die optie ook uitkomt, als je de adviezen van de engelen opvolgt. Als je dat lastig vindt, is het goed om te weten dat je hulp krijgt van de engelen zodra je een stap in de richting van je doel gezet hebt, zodat je laat blijken dat je er voor wilt gaan.
Een Engelen Kaart Reading is een kaartlegging met als doel antwoorden te krijgen op vragen. Ik gebruik daarbij engelen kaarten decks van Doreen Virtue.

Een goede vraag kan ook zijn: Wat willen de engelen mij vertellen?
Dan laat je het aan de engelen over wat op dit moment belangrijk voor je is om te weten.


Er zijn verschillende readings mogelijk:

 • Relatie- liefdesreading: Ben je op zoek naar een nieuwe relatie of wil je je relatie verdiepen? Wil je weten of hij/zij de ware is? Wil je hulp bij het afsluiten van een relatie? Zijn er spanningen in de relatie of wil je de relatie weer nieuw leven inblazen? Ook is een karmische liefdeslegging mogelijk die veel op kan lossen bij steeds terugkerende problemen. Een reading kan over alle soorten relaties gaan.
 • Zielendoel reading: Een zielendoel is een levenswens op het gebied van werk, liefde, hobby, gezondheid etc. Dit kan bijvoorbeeld over een nieuwe koers in je werk gaan.
 • Balans in je leven reading: hierin komen alle belangrijke onderwerpen in je leven aan de orde, zoals gezin, gezondheid, financiën, vrije tijd etc. En hoe je hier balans in aan kunt brengen.
 • The Secret reading: als het steeds niet lukt je wens te verwezenlijken, is dit de juiste reading. Je hoort waar je nu staat en hoe je (onbewuste) weerstanden en belemmerende overtuigingen kunt overwinnen die je tegenhouden je doel te verwezenlijken. (Belemmerende overtuigingen zijn ideeën over jezelf, over je functioneren, over je mogelijkheden etc. die je belemmeren verder te ontwikkelen en/of gelukkig te zijn. Een voorbeeld van een belemmerende overtuiging: Ik kan dat toch niet.)
 • Volle kaart reading voor complexe vragen, waarbij bijvoorbeeld je relatie, gezin en je werk betrokken zijn.
 • Levenscyclus reading: voor spirituele groei en het oplossen van blokkades, zodat je weer met een schone lei verder kan.
 • Slecht nieuws gehad (hoe nu verder?): Hulp bij loslaten van de negatieve effecten van een slechte ervaring en hoe je weer verder kunt. Bij een recente of oudere ervaring, waar je nog last van hebt. Een slechte ervaring kan bijvoorbeeld zijn: een negatieve reading van een medium waardoor je functioneren beïnvloed wordt. Een docent van school die voorspelde dat er niets van je terecht zou komen en waar je nog steeds last van hebt. Etc.
 • Engelen Jaar Reading: De engelen vertellen waar je kansen liggen in het nieuwe jaar en waar je valkuilen kunt verwachten. De engelen vertellen hoe je het maximale uit je jaar kunt halen. Per maand ligt er een kaart, waaruit het thema van die maand naar voren komt. Zo krijg je voor elke maand van het jaar een korte reading. Er loopt een rode draad door de reading heen, die aangeeft wat voor jou belangrijk is in het nieuwe jaar. Je kunt een reading met een thema nemen of een algemene reading, Thema’s zijn bijvoorbeeld: werk, liefde/relatie, spirituele groei, gezondheid.
  Een Jaarreading kun je ook doen als je jarig bent, of een nieuwe start maakt in je leven bijvoorbeeld bij aanvang van een studie, nieuw werk, nieuwe relatie, huwelijk, nieuwe lifestyle.

  In december en januari ontvang je een leuke korting van € 12,00 op de jaarreading.


We kunnen samen kijken wat voor jou een geschikte legging is.

Als je hier vragen over hebt, kun je altijd even contact opnemen.