07-06-2015

Hallo Anja,

Ja, ik vind het allemaal zo bijzonder hoe het allemaal werkt.
Wanneer mensen daarin geïnteresseerd zijn mag ik vrijblijvend je website aan ze doorgeven? Heb je misschien kaartjes?
Misschien een mooie aanvulling vanuit hun proces waarin ze zich op dat moment bevinden.
Ik heb het zelf zo geweldig ervaren, en gun het anderen ook zo. En ook de reading, het klopt allemaal. Ik weet dat ik al een paar jaar in de zaaifase zit en alle inspiratie bleef maar weg. Er gebeurde niets en de verkramping en gespannenheid in mijn lijf werd alsmaar erger. Ik voelde me zo moe en ongelukkig hieronder.

En dan is dit zo’n kado! Ik voel weer energie en heb zin in dingen. Heerlijk.

Lieve groetjes,

Nettie


02-10-2014

Lieve Anja,

Het was voor mij een heel nieuwe ervaring.
Die ik heel erg mooi vond.
Ik heb, door jou, de engelen dichtbij mogen ervaren! Dank je wel Anja.
Lieve groet Marion

 

03-05-2014

Beste Anja,

Ik ben heel tevreden over de reading.
Je straalt warmte, rust en sereniteit uit en dit stelt enorm op het gemak.
Wat uit de reading kwam heeft mij zeker geholpen. Ik heb het advies opgevolgd om dingen op te schrijven en van me af te schrijven en dit geeft veel ruimte en duidelijkheid. Daarnaast heb ik het andere advies van de Engelen opgevolgd om in de natuur te wandelen. Dit heb ik gedaan en het voelt goed. Ik ben blij dat ik dingen opgeschreven heb, zodat ik ze niet kan vergeten. Ik heb de reading als zeer prettig ervaren.

Groetjes,
Andrea


09-04-2014

Lieve Anja,

Heel erg bedankt voor de mooie Engelen readingen en healingen.
Het waren bijzondere ervaringen. Je had uit de kaarten de juiste gevoelens door mogen krijgen over hoe ik nu in het leven sta. Door de adviezen die uit voortkomen, kan ik ook weer dichter bij mijn zielendoel komen. Het is een goed gevoel om te weten dat de Engelen mij helpen en dat ik samen met mijn Engelen in het leven sta. Ik voel me rijk en gezegend.
De healingen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben heel blij dat je me kon helpen om een aantal blokkades te verwijderen. Heb nu meer zelfvertrouwen en voel me eveneens veel fijner in mijn vel. Het gaat nu veel beter met mij. Ik heb meer aandacht voor mezelf en ben ervan bewust dat ik ook liefde mag ontvangen.
Wens jou veel liefde en geluk toe.

Veel liefs,
Les


18-03-2014

 

Ik vind je heel zuiver werken en je reading laatst klopte helemaal. Ik sta idd voor een keuze en vind het moeilijk om keuze te maken want ik vind beide leuk. Tijdens jouw reading was ik me hier nog niet van bewust.
Lieve groetjes, Marieke

18-03-2014

Op 23 januari jl ben ik bij Anja geweest omdat ik toch wel met wat klachten bleef lopen. Zij heeft mij met een engelen healing behandeld. Eerst vond ik het nog wat onwennig omdat ik niet zo goed wist wat ik kon verwachten. Iedere handeling die zij verrichtte heeft zij prima uitgelegd en vroeg steeds toestemming om bepaalde blokkades weg te halen. Op een gegeven moment was zij klaar met de behandeling en ineens kreeg ik het heel erg koud en was heel moe. Zij vertelde mij dat dit ook bij de behandeling hoorde. Na de healing heeft zij alles wat er besproken is en gedaan op papier gezet om voor mij als naslagwerk te gebruiken. Ik moet zeggen dat na de healing een aantal klachten zijn verdwenen. Ik raad u echt een behandeling bij Anja aan zij is zeer kundig in wat zij doet. Ik wens haar dan ook veel succes met haar nieuwe praktijk ruimte en in de toekomst.

Mvg Monique Den Boer


17-03-2014

Hoi Anja,

Hartelijk dank voor de Engelen healing. Het heeft mij echt geholpen. Ik heb tot nu toe geen last van duizelingen meer gehad. En voel me een stuk beter. Ik heb de nacht erna heel vast geslapen. Werd uitgerust wakker. Dat was een goed gevoel.

Liefs, José