De Aquarius Angels® Healing is een healing die sinds 2013 gebruikt wordt.
Deze healing is door de Aquarius Angels® speciaal voor de nieuwe tijd in het leven geroepen en heeft een mooie subtiele en zeer krachtige energie.
De Aquarius Angels@ helpen je om voorbereid te zijn op de nieuwe tijd. Door middel van deze krachtige healing kun je een klacht op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en karmisch niveau heel snel healen.

Consult

Tijdens een consult wordt eerst de healing uitgelegd. Als je de klacht noemt waar je voor komt, zal gevraagd worden wat je ervoor in de plaats wilt hebben. Dat is het doel van de sessie. Dus heb je bijvoorbeeld last van angst, dan wil je er misschien moed of zelfvertrouwen voor in de plaats. De vraag die je aan de engelen stelt is dus altijd positief.

De healing zelf bestaat uit het kort aanraken van een aantal plekken op je lichaam, daardoor word je in de trilling van de Goddelijke perfectie gebracht, waardoor de heling plaatsvindt.

Daarnaast kunnen er optionele healing technieken plaats vinden, zoals:

– heling van het karmische stuk,
– verwijderen van entiteiten en aardgebonden geesten
– heling van een acute fysieke klacht,
– een zielenheling,
– een zielendoel infuus – versterkt je motivatie en interne wilskracht om in lijn met je wensen en zielendoelen te handelen,

Daarna wordt de healing even nabesproken.


Nazorg

Als nazorg krijg je een flesje Lastral® mee. Hiermee kun je de effecten van de healing gedurende vier weken voortzetten.
Voor een klacht heb je doorgaans één healing nodig. Soms komt er een onderliggend probleem naar boven, zodat een tweede healing nodig is.
.

Op afstand
Een Aquarius Angels® Healing op afstand is mogelijk als de healer ook Aquarius Angels® Healing trainer is. Van mij kun je deze
healing dus ook op afstand ontvangen. Dat gaat als volgt: Na betaling wordt het basisflesje voor de Lastral® naar je opgestuurd. Daarna wordt een afspraak gemaakt voor de healingssessie via Skype. De werking is hetzelfde als een healing in de praktijk. De Lastral® wordt na de healing opgeladen door de Aquarius Angels®.
.
Informatie/afspraak

Heb je nog vragen, of wil je een afspraak maken voor een healing dan kun je contact opnemen.