Vanuit mijn eigen zoektocht als hoogsensitief persoon (HSP) naar een relaxter leven en naar mijn passies is het mijn levensdoel gebleken om alles wat ik geleerd en ervaren heb weer verder te delen en verspreiden.

 

Eerste stap

Mijn eerste stap op het therapeutische pad, was een Reikicursus in de jaren negentig. Een openbaring dat je je zo geweldig kunt voelen na een energetische behandeling. Na veel oefenen, een tweede en derde cursus ben ik Reikimaster geworden.


HBO Opleiding

Daarna volgde van 2004-2008 een vierjarige HBO Opleiding tot Natuurgeneeskundig Ontspanningstherapeut en voetreflextherapeut bij de LOT Opleidingen in Dordrecht. Na diplomering voldeed ik aan de voorwaarden van de Landelijke Vereniging voor Natuurlijke Geneeswijzen en werd een geregistreerd therapeut in 2008. Mijn behandelingen werden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Daarnaast geef ik sinds begin 2007 cursussen ontspanningstherapie/yoga in diverse welzijnsorganisaties in de regio en ook in eigen beheer. Ook heb ik vele modules en bijscholingen gevolgd op het gebied van Chinese Natuurgeneeskundige en energetische massagevormen, Bach bloesemtherapie, meditatie, creatieve coaching, edelstenen en voeding.


Spirituele pad

Als HSP kom je in je leven soms pittige uitdagingen tegen. Het is belangrijk om naar je intuïtie en je hart te luisteren.Ik kan het iedereen van harte aanraden.

Als je uitgedaagd wordt een spiritueel pad te volgen, kun je daar niet omheen. Ik werd aangetrokken om met engelentherapie te gaan werken. Het is zo bijzonder om met engelen te werken dat ik niets anders meer zou willen. Ik ben opgeleid bij Angelo, Spiritueel Groeien tot gecertificeerd Praktiserend Engelen Expert®, Integrated Energy Therapist, IET voor dieren, Aquarius Angels® Healer en inmiddels ben ik ook Aquarius Angels® Healing Trainer. Ik geef healingen en readingen in mijn praktijk en sta regelmatig op spirituele beurzen.

Het is mijn levensdoel jou, jou en ook jou te helpen gezond, vreedzaam en ontspannen te leven.

.

Als jij een helpende hand nodig hebt, help ik ook jou heel graag bij het vinden van jouw pad of een oplossing voor jouw probleem. Daarbij kan ik gebruik maken van al mijn expertise, naar de wens van de klant: voetreflex, ontspanningstherapie/yoga, engelentherapie, creatieve coaching, edelstenen, voeding en levenservaring (als HSP).