Heb je vragen of problemen, wil je meer inzicht in voor jou belangrijke zaken in je leven, wil je meer balans in je leven, wil je spiritueel verder groeien?
Door middel van een Engelen Kaart Reading krijg je duidelijke antwoorden van de engelen op je vragen.

Via mijn helderziend- heldervoelend- en helderwetendheid channel ik de antwoorden van de engelen en geef ze egovrij aan jou door, Egovrij wil zeggen: zonder dat ik de antwoorden beïnvloed of aanpas. Je krijgt altijd de best mogelijke optie van de engelen te horen op jouw vraag. En als je de adviezen van de engelen opvolgt, komt die optie ook uit.

Een goede vraag kan ook zijn: Wat willen de engelen mij vertellen?
Dan laat je het aan de engelen over wat op dit moment belangrijk voor je is om te weten.


Er zijn verschillende leggingen mogelijk:

 • Relatie- liefdeslegging: Ben je op zoek naar een nieuwe relatie of wil je je relatie verdiepen? Wil je weten of hij/zij de ware is? Wil je hulp bij het afsluiten van een relatie? Zijn er spanningen in de relatie of wil je de relatie weer nieuw leven inblazen? Ook is er een karmische liefdeslegging die veel op kan lossen bij steeds terugkerende problemen. Een legging kan over alle soorten relaties gaan.
 • Zielendoel legging: Een zielendoel is een levenswens op het gebied van werk, liefde, hobby, gezondheid etc. Kan bijvoorbeeld gaan over een nieuwe koers in je werk.
 • Balans in je leven legging: hierin komen alle belangrijke onderwerpen in je leven aan de orde, zoals gezin, gezondheid, financiën, vrije tijd etc. En hoe je hier balans in aan kunt brengen.
 • The Secret legging: als het steeds niet lukt je wens te verwezenlijken, is dit de juiste legging. Je hoort waar je nu staat en hoe je (onbewuste) weerstanden en belemmerende overtuigingen kan overwinnen die je tegenhouden je doel te verwezenlijken.
 • Volle kaart legging voor complexe vragen, waarbij bijvoorbeeld je relatie, gezin en je werk betrokken zijn.
 • Levenscyclus legging: voor spirituele groei en het oplossen van blokkades, zodat je weer met een schone lei verder kan.
 • Slecht nieuws gehad (hoe nu verder?): Hulp bij loslaten van de negatieve effecten van de slechte ervaring en hoe je weer verder kunt. Bij een recente of oudere ervaring, waar je nog last van hebt.
 • Engelen Jaar Reading: De engelen vertellen waar je kansen liggen in het nieuwe jaar en waar je valkuilen kunt verwachten. De engelen vertellen hoe je het maximale uit je jaar kunt halen. Per maand ligt er een kaart, waaruit het thema van die maand naar voren komt. Zo krijg je voor elke maand van het jaar een korte reading. Er loopt een rode draad door de legging heen, die aangeeft wat voor jou belangrijk is in het nieuwe jaar. Je kunt een legging met een thema nemen of een algemene legging, Een thema is bijvoorbeeld: werk, liefde/relatie, spirituele groei.
  Een Jaarreading kun je ook doen als je jarig bent, of een nieuwe start maakt in je leven bijvoorbeeld bij aanvang van een studie, nieuw werk, nieuwe relatie, huwelijk, nieuwe lifestyle.

  In december en januari ontvang je een leuke korting van € 12,00 op de jaarreading.


We kunnen samen kijken wat voor jou een geschikte legging is.

Als je hier vragen over hebt, kun je altijd even contact opnemen.