In deze praktijk wordt met liefdevolle engelenenergie gewerkt. Je kunt de engelen (jouw beschermengelen en de Aartsengelen) altijd om hulp vragen.


Leef Lichter therapievormen:

  • Engelenhealing,
  • Aquarius Angels ® Healing
  • Engelen Kaart Reading,
  • Karma Toekomst Healing

Engelen
Engelen zijn bij ons, dat is altijd al zo geweest. In zware tijden, zijn er zelfs heel veel engelen bij ons om ons te steunen.
Deze liefdevolle lichtwezens willen ons helpen en onze ongemakken wegnemen. Engelen begeleiden je graag bij je ontwikkeling en het bereiken van je zielendoelen. Je zielendoelen zijn je doelen in dit leven bijvoorbeeld op het terrein van gezondheid, liefde, gezin, werk, vriendschap. Ze willen je bijstaan als je vastloopt op een van deze terreinen. Maar al popelen de engelen om je te mogen begeleiden, ze respecteren je vrije wil en ondernemen niets, zolang je er niet om vraagt.

 

Wat kun je aan de engelen vragen?
Gezondheidsklachten kunnen verholpen worden met een Engelen of Aquarius Angels® Healing.
Daarnaast kunnen de engelen je ook inzicht geven en je vragen beantwoorden met een Engelenkaart reading.
Ze kunnen je geruststellen en helpen vertrouwen te krijgen. Als je het niet meer weet, kunnen ze je terug leiden naar je pad.
Ze leren je vanuit je hart te leven en je bewust te worden van je zielendoelen.
Ze kunnen je informatie geven over een Karmisch probleem (een onafgemaakt probleem uit een vorig leven) en het probleem healen.